Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till A, min vackra.


Min egna sagoprins.

Och precis som alla sagor säger
kommer du i din skinande rustning
väcker mig till liv med en kyss
och vi rider iväg tillsammans mot solnedgången
jag och du, min prins




Fri vers av eldkastare
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-29 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar :)
2013-02-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
ibland blir drömmen verklighet
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare