Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sagt ikväll ett nej borde vara ett nej!

måndag den 30 januari 20122012–01-30 13:57
I kväll kan Sverige gå med i europakten.
KL 15 börjar möte.
Svensson-Svensson har sagt sitt äkta NEJ med majuskel, ändå våra representanter måste finas på plats i kväll få vi se resultatet.
Redan just nu på plats i Bryssel börjar mas demonstration om 17 länder budget, som med så sömniga parlamentariker resultaten har vi sett redan.
På gränser till katastrof!
Recessionen drabbar inte Sverige! Första land som kommer ut från recession blir ett icke euro land och det påstående tillhör inte mig, utom den rumänska president Băsescu under 13 dagen av folk protester, i före veckan.
Sverige har en krona och en kung som står för logotypen och ett välmående land.
Vi kan inte kompromissa vår valuta och vårt land genom att spekulera på att pumpa och dumpa valuta.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-30 14:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2012-02-22

    ej medlem längre
Så sant, så sant

Men jag är pessimist...EU sjunker och vi sjunker med det..rädda sig den som kan
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP