Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda

nu blir vi vilda
bara vilda

för ljuset var hela tiden tänt
när vi knullade varandra medvetslösa
på toaletten

nu blir vi vilda
bara vilda

och plockar in våra skor
från balkongen
som tittar ut över hela vår stad




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson