Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertrötthetens idoga blekhet


Rasa min trötthet
som vinterstorm
när åtrån lagt sig att vila
under snöbolstern
bäddad till ro

Res dig min styrka
när våren vaknar
och känslorna spirar igen
i gröna girlanger av klätterväxt

som armarna runt din kropp




Fri vers av Tina-sol
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin! Härlig rytm och sköna ord- me like
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol