Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla socialt och psykiskt utslagna

 

Älskade Gud,

kom till alla som fallit djupt ner i sin

ensamhets hål, och inte kan ta sej upp längre.

Kom med Din kärleks stege som leder upp

till glädjens och gemenskapens solljus.

Hjälp alla som är fysiskt och psykiskt utmattade,

sönderstressade och trasiga i själen.

Sänd Din tro och tillit in i alla dom som

förtvivlar och som inte litar på någon.

Din upprättande superkraft är det enda som

kan hjälpa, så fyll dom som förlorat all sin kraft.

Hela alla psykiskt sjuka, alla som förödmjukats,

mobbats, svikits, och lämnats ensamma.

Gode Gud, sänd en människa med kärlek

in till dom sjuka och isolerade i sej själva,

och hjälp dom att känna och ge och ta emot kärlek.

Amen

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-31 00:12



Bookmark and Share


    lory
underbara rader
2012-01-31

  thyra
En behjärtansvärd bön som jag instämmer i! Fint skrivit!
2012-01-31

    ej medlem längre
Det ber vi om.
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP