Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urdjupsdjuret


Urdjupsdjuret inom mig
kurar sig en liten boll
istället för att vråla

Krafsar lite. Söker uppmärksamhet.
Väljer att inte skada.

"Än så sova björk och ljung, ros och hyacinter"




Fri vers av Tina-sol
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol