Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för många kristna är BARN



Alltför många kristna har stannat i barnstadiet

De förväntar sej att få dia trygghets mjölk ur Guds bröst

Trygghet, trygghet, trygghet är allt de söker

och en icke på denna jord existerande frid

När ska ni växa upp och ta erat vuxna ansvar;

ta strid för sanningen, rättvisan och kärleken!?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-31 22:58



Bookmark and Share


  dubbelve
Nej för tusan! Jag avundas troende människor, tänk vad skönt att slippa bry sig, att slippa ha ångest över hur kort livet är!
2012-01-31

  Vici
Kan ju kanske vara en
berättigad fråga om:
1 du själv är kristen
2 ställer den frågan först
till dig själv

Eller hur?
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP