Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dreaming like the drowning man

 

vi dansar sen på begravningsfesten

och har telepati med den drunknade

som berättar om kärleken friden och

glädjen där på den andra sidan

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 00:22



Bookmark and Share


  Dandelion
Jahadu,
lyssnat på L. Hoffsten?
Hoppas du e lika tuff imorgon...
Kram G.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP