Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


teckning Stig Svanberg


Februari-sol

Februari-solen tittar in
lyser in i stugan min
strålande han på mig pockar
-kom till mig ! förföriskt lockar.

Med kaffe-koppen i min hand
står jag där i solens brand
darrande av kyla svår
samma sak från år till år.

Försiktigt fågeln tar en stämma
provar sångens bärighet
En kaffe-slurk jag lyckas klämma
som ger värme och är het.




Bunden vers (Rim) av Kerstin VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-01 07:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP