Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din död

Du oroar dej för din dödsbädd
Jag säger var inte rädd
Hos mej är du älskad och sedd


Jag ska smeka dej och kyssa dej med glöd
fram till och igenom din död
Ger dej all min omsorgs stöd


Älskade jag håller din hand
när du far till ett bättre land
Inget kan bryta vårt heliga band.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-02-01 14:00



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så oerhört vackert och innerligt skrivet...
2012-02-06

    Max Poisé
Bravo..Du är i ditt esse!
2012-02-06

  loou
Berör verkligen

'fram till och igenom din död
Ger dej all min omsorgs stöd'

är min favorit del i denna text, så välformulerat och fint
2012-02-06

    ej medlem längre
Älskar den här dikten. Första stycket visar något av livets största saker, nämligen att kärleken är starkare än döden, samt lever kvar.. inte slutar... bara för att någon går bort.
2012-02-02

    lory
stark o berör
2012-02-01

  Magica VIP
Vackert!
2012-02-01

  bittemi VIP
Lyser av kärlek och tillförsikt
2012-02-01

    ej medlem längre
Kärlek i sin slutgiltiga och vackraste betydelse tänker jag,när jag läser din text!

Mycket bra rim dessutom-som en bonus till läsaren!
2012-02-01

    ej medlem längre
Att så stark och orädd möta slutet....
2012-02-01

  aol
verkligen du förmedlar en känsla som tränger genom tid och rum
2012-02-01

  Filosofen2
Lidelsen och smärtan föder den djupa kärlek.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP