Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig Musik

Månens skimmer lös upp din underbara kropp
Vattenytan avslöjade dina mysterier
Virrvarr av känslor

Lust tog ett grepp om min kropp
Fick mig att skälva

Vattnet förenade oss i en fantasi
Ömma ord


Jag gav efter




Fri vers av Fjorda
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjorda