Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen famn

Ögonblicket vi tittar i backspegeln och inser att världen är för att erövras och kärleken för att övervinnas. 

Full fart med ögonbindel och öppna armar ler vi framåt




Fri vers av Fjorda
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-08-25 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjorda