Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande ljus




V
åra smekningar helar kropp och själ

Allt vi vill är varandra väl

Åtråns chockvågor av ljus

Vi genomlyses i ett ömhetens rus.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 15:10



Bookmark and Share


  Dandelion
Bra,
vem tänker du på?
Kram G.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP