Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min död




En dag ska mitt hjärta sluta slå
Min kropp ska färgas grå

En dag ska jag vara död
Äntligen ska det vara slut på min nöd

Jag ska dricka den underbaraste frid
Slut kommer det att vara på ängslan och strid

Jag fäller mina vingar ut
och lägger till ett glädjetjut!




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 16:08



Bookmark and Share


  Filosofen2
Om man lever för döden missar man det som sker här och nu...
2012-02-02

    Rolf Zandén
Ja så är det bra beskrivning på vad som komma skall.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP