Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre små ord

tungan svider
alla osagda ord
fortplantas
genom hålrum
blir till små ekon

det förflutna
ständigt på alerten
vaknar svettig
orden ekar
tomt i din mun




Fri vers av kir
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-02 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kir
kir

Mina favoriter
Svar