Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mej förändras, blues

 

 

Se mej förändras, det här är inte jag

Jag är en bråkdel av min fullkomliga potential

Livet har gjort mej medvetslös

och jag vandrar i halvdagrar

I de nattliga drömmarna så flyger jag

men folkmassorna bara stirrar apatiskt

Se mej förändras, det här är inte jag

Jag har varit nere så länge så att

det ter sej uppe för mej

Utmattningsdepressionen sjunger i mej

och Gud och änglarna är långt borta

Livet är ett straff för något jag ej begått

De onda makterna har snart krossat mej

Se mej förändras, det här är inte jag

Come on crawl, come on crawl

Jag har älskat henne så länge nu

Jag behöver henne verkligen.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-03 00:24



Bookmark and Share


  Dandelion
hej J!

Inte du?
Iså fall,
vem e du?

Crawl, come on crawl,
Vem?

Kram, G.
2012-02-03

  Ninananonia VIP
Du skriver så det känns...
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP