Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKEN FÄRG HAR EGOT ?

Gör som du gjort men du är dig inte lik

Så som vi borde fast inte kan

Vilken färg har egot ?


Gå som du gjort och du är dig lik

Så som du brukar utan rytmik

Vilken gång är den rätta ?


Spring om du kan i en orolig tid

Titta inte bakåt, det bromsar spåren

Med blicken framåt

Glöm inte målet




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP