Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En urgammal förödmjukande ovana jag halkar tillbaka i ibland

 

 

Att jag inte är sann mot människor;

att jag förställer mej och inte visar hur

jag sannerligen mår i själ och hjärta,

för att inte vara till belastning

Efteråt känner jag mej väldigt

tom och ensam.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-02-03 22:25



Bookmark and Share


    glasa VIP
enkel varm
nära
bekännelse

det viktiga
vad som sker

med den som lärt
sig visa "pokeransiktet"

insikten
vart detta leder

till
tom och ensam

ärligt
sant
och
värdefullt
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP