Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anti-krists skicklighet




han får mej ibland i sina fällor;

jag stänger av kärleken

eftersom den gör så ont

och ställer såna krav

efteråt hatar jag mej själv,

när jag borde hata honom.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2012-02-03 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skam den som ger sig-
Inte den som genom
kärleken ser sig*
Bra
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP