Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mirakel

 

 

Mitt Hjärtas öga

strålar osynligt ljus ner i dej

när jag

nynnar mina djupaste önskningar

rakt in i din depressions vacum


Var inte rädd

Det är dags för befrielse
                                                                                                                 
Du är inte ensam 
         
Men du måste hjälpa till


Du är skapt till att vara inspirerad

inte terroriserad och deprimerad


Du blev till i den Gudomliga Kärlekens strålande glädje.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-04 13:46



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Jag är förtrollad av denna text
så laddad och fantastisk bra!
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP