Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pornografi pest cancer illa menande skratt

 

Flygtak annonsmarknader stilla rum spindel blå

avkastningar kväljningar urin mållösa leenden

pornografi pest cancer illa menande skratt

bestialisk harmoni slakt plågade höns

utslagna förvridna sinnen det är för sent

reklam tomhet underjordiska spasmer

en dag till som denna och jag dödar dej

kvävd läkedom utarmade predikanters lusta

marknadsanpassade mentaliteters slöhet

staket viltstängsel drömmars sanningar

huvud luft synkronicerade tårars orgasmer

märkliga dagars helighet solbränna avskum

de vackra dansernas uppror livsglädje

utslitna hjärtan luggslitna soldaters kvidanden

sex miljoner dödade i Auschwits

lugna lungors försvarstal frid i snäckan

mitt inne i skogarna andrum försurning

ditt ursinniga skrik spräcker tigandets murar

labyrinter av ömhet du ryggar inför sanningen

mörknande feghet ljusnande kurage

fågel röd smärtas uppvind kastrerade politiker

en efter en så dör vi

publicistiska drönares iskategoriers smärtor

poeter.se:s bedövade sömn




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-04 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP