Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för att jag är så mycket REBELL som djävulen hatar mej så mycket!





Världens förhärskande cyniska grymma ordning

förändras av enskilda människor som vågar ge

sej in i den metafysiska dimensionen och göra

uppror; uppror med kärlek och sanning och hat.

Där kostar varje triumf smärta och en blödande själ.

Världen förändras inte av de vanliga religiösa

personerna, som söker skydd i sina församlingar

i fromhet och snällhet, nej verklig revolution

utövas av totalt hängivna själar som är totalt

hänsynslösa och kompromisslösa.

Få är utvalda till krigare, så fortsätt skriva din

snälla poesi.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-04 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP