Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lars Von Triers film Anti-Christ gav mej mardrömmar





Inatt härskade våldet och ondskan i mina drömmar

Omänskliga personer gjorde allt för att skrämma

och skada mej och andra, mörkret och kylan var

kompakt, och vi kunde inte försvara oss

Jag såg Von Triers Anti-Christ, och jag är övertygad

att det var den filmen som triggade i gång mardrömmarna

Von Trier har inte mått bra, och jag förstår inte att

han skulle må bättre av att göra en så mörk film

Visst det fanns kärlek i filmen, men ondskan vann

till slut i en total undergång

Varför ska jag se såna negativa filmer?

Det får mej ju bara att må dåligt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-05 14:06



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Sunda och klarsynta frågor
2012-02-06

  Feminaz
Jag började också kika på filmen, fängslande på ett sätt men slutade ungefär i början när det började spåra ur. Håller med, bättre hålla sig till det hoppfulla.
2012-02-05

  Jan Widströmer VIP
Nej, varför odla på det onda istället för det goda ...
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP