Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv försiktigt

Att underskatta
den överskattade
kan lätt bli ett
fall i egengrävd grop

Så kasta spaden
men se upp
om du ser
ner




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-02-05 19:17



Bookmark and Share


  Kim VIP
Solklar!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan