Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivsår


Det finns ett svart rivsår i oss alla
efter att ha jagat bort känseln ur våra egna kroppar
som löper från svanskotan
via lungkapillärerna
ut på ögonlockens baksida
en svärta vars karta inte känner några gränser
och som fortsätter ut i de grymma törnesnåren
ut över den nyfunna kontinenten




Fri vers av Lethe förlag
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe förlag
Lethe förlag