Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekslöst förhållande ..... ensidig kärlek funkar inte....


Du har ingenting alls

Vet du vad min käre vän
Du har ingenting alls
sedan jag bad dig att gå

Du äger ingenting
av det jag gav dig
all kärlek
all vänskap
du fick av mig

De minnen jag gett dig
du redan har glömt
Du var inte klok nog att minnas
den kärlek
jag delade med dig

Du delade inte
din kärlek med mig
du har ingen kärlek att dela

Synd är det
om dig käre vän
som lycka inte kan känna

Vi kunde ha varit vänner ändå
men sinnet ditt sa något annat
Rädslan för dig blev för mycket för mig
Vi skildes i mörker
vi skildes i isande kyla

Så du har förlorat
du min käre vän
som inte tog fatt i min kärlek
Ditt hjärta är kallt
som en frostig Sibirisk vinternatt

Ditt liv är endast till för att förgöra
och förstöra
för dina utvalda kära

Jag kommer ihåg att du sa en gång
i början av vår romans
att mitt liv inte passade dig

Så dum jag var den gången
att jag inte lyssnade
att mina öron var slutna
att jag inte förstod
fattade
Då hade min sorg efter dig
sett annorlunda ut

Jag förstår idag att du menade det du sa
du tyckte att jag var för stark och livlig

Jag var för trygg för dig

Jag var ett tufft offer som kunde
bli svår att knäcka
Dumma jag förstod då ingenting
av det du ordade om
Jag fattade inte ett dugg

Vi var ju kära
Trodde jag

Jag var

men

inte du

för
du kan inte bli kär
Ditt dumma svin
varför sa du inte det

Du kunde väl ha sagt något
Jag var ju ditt fjärde offer




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 22:04



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Smärtsamt..igenkännande!
2013-07-02

  LassO
ruskigt
2012-03-08

  ULJO
Berörande och smärtsamt men väldigrt bra skrivet.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP