Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att en dikt skriven tre år sen kan få dig att minnes en till synes oviktig kväll


Natt på båten

Mexikaner och södertäljare
Ett ragg som aldrig blev ett ragg
Två sjuttonåriga flickor helt knullbara
Sömn i väntan på tisdag
Min bortkomna kärlek?
Mexikaner och fika en sorgsen individ
Bortkommen Österrikare väntandes på kärleken på sig själv
Hockeylag som försvann
En flicka som inte fick bli full
Fullbokad karaoke kväll
Monolog inför uppskattande förstående ickeförstående publik
Galenskap i väntan på fylleskap
Nerver endast två veckor kvar
Sömnbrist
Hångel på båten för någon inte för mig
Ett icke fullbordat knull
Tjej utan pojkvän med pojkvän?
Mer än ett minne av cigarettfimpar
Två limpor en stock snus cigariller och snus och rulltobak
Johnny Cash i hytten
Flört i hytten
Filosofisk diskussion i rökrummet
Ett icke fullbordat löfte
En fika som aldrig blev av
En ny vän på Facebook
Autograf till svettstinkande vodkadrickande ryssar
Anteckningar i väntan på gitarrspel i väntan på kärlek
Tjugo Euro som försvann som gav utlopp
En rullad cigg en arg finländska två glada flickor
Början till en bok
Badrumsarbetare jagandes pengar lycklig ändå
Nycklar som kom bort som aldrig kom bort
Pezgodis för sockertripp
Ett knull ett knull ett knull inget knull
I morgon är det tisdag äntligen tisdag
En lång veckas väntan på tisdag




Fri vers av Jonas Söderlind
Läst 291 gånger
Publicerad 2012-02-05 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Söderlind