Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt

Inatt ropade mitt barn, pappa kom!
Jag steg upp, sprang till hans säng
Sängen var tom
Lade mig där, doften av honom fanns kvar.

Inatt drömde jag att mitt barn ropade
Men han fanns inte där i sin säng
Allt var så tyst och tomt
Lade mig där, ensamheten gör så ont




Fri vers av Peter Grahn
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-06 20:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det talar om hur nära barnen är oss föräldrar... man kan höra de fast de befinner sig någon annanstans...

Stark dikt... kan känna det du beskriver
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Grahn
Peter Grahn