Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda krafter har invaderat världen


Mörkret har invaderat världen, och själarna är satta på undantag



Ondskan har godheten i brygga, och likgiltigheten svämmar över

Var är kärleken, inlevelsen, och empatin?

Visst det finns ljusglimtar av helig godhet,

men just nu i världen vinner inte själarna

Titta på Reinfeldts ögon t ex, ser du någon ömhet där?

En epidemi av inre nöd vinner allt mer mark,

och de pragmatiska krafterna regerar

De mörka makterna har invaderat världen,

vad tänker DU göra åt det faktumet?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 00:03



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Jag agerar efter det som jag tror är rätt och jag har slutat acceptera det som är fel. Vi måste ha tydliga gränser för vad som inte rent mänskligt inte kan accepteras. Det finns en rad företeelser som i vårt samhälle är "lite ok", trots att det på ide- och diskussionsnivå anses som fel. DET är inte ok. Vi har ansvar för allt, för vi påverkar med allt vi gör och säger och inte gör.
2012-02-07

    tehdog
jag tänker skriva dikter och publicera dem på profeter.se till den dagen tredje världskriget är över och kanske kanske kanske de goda har vunnit - förstås!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP