Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte på Gud - jag tror på katterna, barnen och Astrid Lindgren


Jag är övertygad om den heliga kraftens övermakt

Jag är övertygad att min själ en dag kommer att blomstra sin kärlek

och att jag får vara den jag kom hit till livet för att vara

Jag är övertygad om att sanningen; det goda livet en dag kommer att segra

Från kärleken kommer vi, till kärleken ska vi

Barnen och katterna som inte vet ett dyft om religionerna är dom som är

mest äkta; de är mina enda läromästare, förutom en och annan poet,

Andrej Tarkovskij, Osho, och filmen Den bästa sommaren av Ulf Malmros

I Sverige slumrar den HELIGA VREDEN, men kommer mest ut som våld, och

sorg och apati, och folk har sex utan att SJÄLEN får orgasm, och kallar det

erotik

Jag har idag lämnat religionerna och Gud bakom mej, min enda kvarvarande

religion är KÄRLEKEN och SANNINGEN och SJÄLEN och POESIN.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-07 00:15



Bookmark and Share


    glasa VIP
den banderollen
skimmrar

och flammar

som norrsken
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP