Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Ja, hur svårt kan det vara...?

Kaliforniens lagstiftning som förbjuder samkönade äktenskap underkändes nyligen av en federal amerikansk domstol, som i likhet med en lägre rättsinstans anser att delstatens lagstiftning "strider mot principen om allas likhet inför lagen".

Ja, hur svårt kan det vara...?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-02-07 21:53



Bookmark and Share


  Julio VIP
Mycket som pågår på Federal nivå, NDAA skrevs 31 december av Barack Obama, där försvann en bit av friheten för mänskligheten.

Vad gjorde amerikanarna då? jo firade nyår.

Snart Kommer USA delas in i 10 stater, och "Internet kill switch är på god väg att ske"

Ron Paul är räddningen.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund