Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ros !

Varje ros har dess taggar ibland när man rör dom gör det ont men om man rör dess lenna sida är dom så sjukt sköna men det som gör mest ont är när man tar bort taggarna det är något man inte kan göra utan att det gör ont och när man väll har tagit bort dom kan man aldrig sätta tillbaka dom så som dom satt förut...




Fri vers av Simon Fors
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Fors