Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfunnen

en jordglob och en julstjärna
är allting som behövs
för att klotet ska öppna sig
och visa upp en skog

då hittar du din dotter
och far och son blir ett
gemensamt drag för alla
och andra som är två




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda ord...ger en djup känsla.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson