Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"LIVETS SÅNG"

 

Bland bergen fann jag lyckan

vid havet fann jag ro …

 

Jag hörde himlagetens storhet

såg strandpipare vid havets slut …

 

I stormens öga såg jag solljus

i vindens famn jag sveptes bort …

 

Mitt hjärta lystes upp av stjärnors strålar

gavs kraft att lyfta blicken högt …

 

Jag vill leva .. jag vill finnas

Jag vill ännu höra Livets sång …

 

 

© La Magnolia




Fri vers av La Magnólia VIP
Läst 965 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-02-09 13:40



Bookmark and Share


  aol
Underbart tränger orden mot hjärtat
2024-02-17

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text med ett fantastiskt avslut.
Delar din önskan om att leva, finnas till och kunna lyssna på livets sång.
2024-01-10

  DavidM VIP
Vacker, innerligt skriftad text som når mig på ett direkt vis. Den ger en känsla av det ursprungliga och viktiga, med en helgjuten avslutning.
2024-01-09

  Fjellhuldra VIP
En sån vacker dikt.
Blir helt tagen av naturens växlingar.
Orden jag vill leva jag vill finnas
Jag vill höra livets sång ärr så upplyftande och ger tro på livet.
2023-12-21

  Sparvögat VIP
I dina ord vilar naturens skönhet ~
som famnar livet…
Underbart vackert ~ liksom titeln ”LIVETS SÅNG”.
2023-12-02

  Maj-Lis VIP
En vacker text ...om ro och lycka
2012-04-23

  Linda CH VIP
Hänförd sveps jag med i denna upplyftande, vackra text!
2012-03-08

  Bodil Sandberg VIP
En härlig visa mjuk och fin ja sannerligen en Livets sång!!enormt vackert!varm applåd!
2012-02-14

  Ordregnspoeten
Tack för att jag fick läsa den här fina dikten. Det är lite så jag vill ha det men inte riktigt lyckas få det till.
2012-02-12

  Maria T
Ljuvligt vacker sång
Vacker bild
2012-02-12

  ~Leonardo~
En livskraftig sång, att hämta kraft och styrka från, ett livets källa kanske? väldigt närvarande,
2012-02-10

  prinscess VIP
men ack så vacker
2012-02-09

  Karin Rosberg
Så vacker och skön att läsa.........fin rytm...
2012-02-09

  Maj-Lis VIP
Vackert och rofyllt
2012-02-09

    Birgersdotter VIP
Bara så vacker
2012-02-09

  Nikolai Jungsin VIP
Trollbinder som en mjuk sång..
2012-02-09

  Bibbi VIP
Störtskön bild och text.
2012-02-09

    lory
magi och livets gåvor..riktiga upplevelser...bravo
2012-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är annat det än "Nattens sång" med Pontus Platin!
Delar livsaptiten.
2012-02-09

    ej medlem längre
Jaaaa, så fint
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP