Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din underbara häck!




Åhh din underbara häck

kvillrar som en vårbäck

Jag vill ha dej naken

så låt oss komma till saken

 

Du är så härligt skön

Snart får vår kärlek sin lön

Låt oss springa nakna på ängen

och sen hem till älskogssängen

 

Våra ursinnens åska

lugn vi har ingen brådska

Med solsken i din blick

du suger min stenhårda pick




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 14:21



Bookmark and Share


    lory
den är jättebra
2012-02-09

  zallander
den var bra ända till sista raden, övertramp
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP