Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast kärleken förmår bryta ner mörkret




Kärlek och endast kärlek kan bryta ner mörkret

Kärlek och sanning kommer vi ifrån, och dit ska

vi igen, så varför inte kapitulera redan nu

och släppa in ljuset, värmen och den heliga kraften?

Kärleken är det enda som kan rädda oss från

alla katastrofer, all ångest, all vanmakt, alla problem

Själen är gjord utav kärlek, så låt oss bli dom vi är.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 14:54



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
underbara ord
2012-02-10

  Militsa
Kärleken är ljuvlig.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP