Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄKTA SEX är ett flöde av livsglädje



Äkta sex innebär själens befrielse

I vår värld är vi så fast i den fysiska njutningen

Kroppen avgudas och vi glömmer bort magin

I det heliga kärleksförbundet renas och förlöses

sanningen och glädjen och harmonin

All ångest, alla smärtor upplöses i den ursinniga

erotiken, och vi kan bli dom vi är, rakryggade

och stolta och vackra av kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-09 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, en sådan akt mellan par som verkligen känner kärlek är det absolut största. Det rena, naturliga, smäller så mycket högre än enbart det fysiska eller drogpåverkan. Helhetskänslan i sann kärlek är det största.
2012-02-09

    lory
ja erotiken är den bästa medicinen..läs om tantra sex..mmmmm
2012-02-09

  zallander
Själen blir fri när kroppen gått förlorad

Demiurgien
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP