Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla psykpatienter




Älskade Gud, kom till alla psykpatienter med din

obeskrivliga kärlek och sanning och läkedom

Explodera din barmhärtighets ljus rakt in

deras våndor och tumult och kaos

Kom, sänd ditt mirakel av kärlek

och medkänsla in helvetet av tomhet

och obeskrivlig ångest

Sjung dina tröstesånger, och låt dom

upplösa mörkret och illusionerna

som dessa olycksfåglar bär på

Ge dom ett hopp av ömhet och blixtra

med din fullkomliga glädje och inspiration

rakt in det djupaste av dessa lidande själar

som har drunknat i tidens cynism och yta.

 

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-09 16:44



Bookmark and Share


  Dandelion
Kram på dej J,
G.
2012-02-10

    ej medlem längre
Bra bön.
Jag ber även för hela vårdapparaten, psyk, missbruk, somatisk vård m.m. Det behövs mer folk och utrymmen. Det är tungt att behöva läggas i sorterings/triagerum på t.ex akuten. Gud behöver röra med sin hand över hela vården. Men det är bra att du ringar in en viss målgrupp att be för konkret.
2012-02-09

    lory
amen..underbart
2012-02-09

    Ordkonstnär
När människan inte finns där och skänker sådant är det fint att det finns en gud för dem att vända sig till :)
2012-02-09

  marie-helene
Fin och välbehövlig bön för många....
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP