Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnat en vän




Ingenmansland

 

Jag har besökt framtiden och det förflutna
vandrat i den grå cirkeln för att separera svart från vitt
sorterat frågor som letat svar till det brutna
frågan
varför kommer alltid att hänga fritt

Tiden förändras inte men allt förändras med tiden
mysteriet är dörren till all förståelse
men i den mörka dalen finns inga svar med i striden
i skuggornas dal finns endast oförståelse

Jag ser att du är i gränslandet, jag har inte tillträde dit
räds inte, vi förlorar våra rädslor i ingenmansland
du måste våga kapitulera, släppa allt bit för bit
för att åter igen finna livets underbara band

 


jag finns här
med allt det innebär
xxx





Fri vers av SagaArt VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-10 06:43



Bookmark and Share


    lory
i mellantiden i mellanrummet..väldigt vackert text
2012-03-03

  Lovisa Lindbom
Fin och innehållsrik text. Jag känner igen mig. Har precis börjat se en serie som heter "Once upon a time" som berör sådana ämnen som hopp och mysterier; vad är saga och vad är verklighet?
2012-02-10

  Peter Stjerngrim VIP
Inte alla, men de allra flesta som hamnar i gränslandet får vid någon specifik punkt i den tidrymden möjligheten till ett val - att antingen återgå till livet eller att gå vidare ...
Har varit där några gånger - längre och kortare tid ... Mina barn är det som fått mig att välja livet varje gång ... utom den första då det var livet självt jag valde, kanske för att jag då var så ung ännu ...

Ingenmansland tycker jag är ett rätt passande namn för den zonen ...
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP