Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vi tycker

Ätstörning är en psykisk sjukdom vilken som gör så att du kan skada dig själv och börjar svälta dig själv, du bara skadar dig själv och folk i din omgivning om du skär dig. Dom som Anorexia är räddare att gå upp i vikt än att förlora någon.

77 % av alla tonårs tjejer tycker att dom är fula och 50% av alla tonårs tjejer tycker dom är tjocka. Jag kan känna samma känsla, jag förstår och jag har också hört alla dessa sårande orden. Även om du ser tuff ut på utsidan slår det rakt i hjärtat innan du kan älska någon - älska dig själv och gör det för din egen skull.

Man kan säga att jag förstår hur dessa tjejer mår alla psykiskt men det gör du inte fören du upplever det själv, men du kan finnas där som stöd och våga BE OM HJÄLP!


vi hittade vår info på :
http://www.medivia.se/AN/
youtube
wikipedia ( anorixa nervosa , bulimi nervosa )
1177






Fri vers av rumpnisse!
Läst 127 gånger
Publicerad 2012-02-10 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse!