Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

namnlös
jag är namnlös
jag finns inte
jag vill inte finnas
jag kommer aldrig finnas
ingen ser mig
jag vill inte att någon ser mig
ingen kommer någonsin se mig




Fri vers av rumpnisse!
Läst 93 gånger
Publicerad 2012-05-28 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse!