Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre lilla barn

Att stå bredvid
mig själv
se mig leva
enligt regler
jag inte rår över
förstå
att
jag är någon
annan
som aldrig
fått komma fram
för mig själv...
Wow
vilka möjligheter!!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt bejakande! En upprättelse till den lilla. Tack!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Shifra