Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare än närmast II

 

 

Före tanken

Före känslan

Före tiden

Närmare än närmast

är Du

Evigt gränslös

Precis här

där livet är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 17:01



Bookmark and Share


  Militsa
Så härligt, så bra beskrivning!!
2012-02-12

  walborg
Du Nuets Profet
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP