Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud gråter sin ömhets ljus





Gud gråter sitt ljus


in i människorna

Gud sjunger och skriker sin värme

koncentrerar sej på de hårdaste hjärtan

mjukar upp luckrar upp smälter is

rättar till läker sår



Gud ler åt alla som talar talar talar

om och upphöjer Kärleken

men som inte älskar

Gud smeker med överseende de bokstavstrogna

och önskar hett att de ska få en vuxen tro 

Gud ryser över alla som fastnat i mörkrets garn

över hysterin våldet ondskan

som inte tycks ha någon gräns



Gud tänker: om 100 000 år... då kanske vi har fått

någorlunda ordning på det här...

...snälla dumma mänskor... varför kan ni inte

stanna upp och rikta fokus åt ett annat håll!

Jag är ju här... med all hjälp och support ni behöver.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 21:47



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Det känns verkligen berör och väldigt starkt
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP