Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten har sinat


poeten har sinat
hjärtat slår tomma slag
ord skriver tystnad med tårar
sakta dränks rad efter rad
tills inget finns kvar




Fri vers av Lajos-Toth
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-12 01:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja så är det ibland...men du skriver fint
2012-03-01

  M.A.J.R
så kan man känna ibland
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth