Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Ibland saknar jag dig
Inte för att jag vill tala med dig eller ens röra vid dig
Jag vill bara vara dig nära
Min hjärna sa nej
Medan mitt hjärta sjöng en sång om kärlek
Och i stjärnorn står det skrivet att hjärtat alltid vinner över hjärnan

Ibland tänker jag på dig
Inte för att jag måste eller ens behöver
Att tänka på dig gör mig lycklig
Mitt eget hemliga skatt
Jag ritar skuggor i snön
Medan du får mig att slänga bort alla mina löjliga regler

Ibland gör du mig så lycklig
Inte för att du gör allt rätt, eller ens viskar de rätta orden
Du gör mig lycklig bara av att var dig själv
Det är inte logisk
Och kanske är det inte ens rätt
Men jag önskar att du kunde se mitt hjärta sjunga och höra
min själ dansa

Ibland drömmer jag om dig
En dröm som sakta förvandlas till verklighet
Ibland bråkar jag med dig
Ett bråk som sakta förvandalas till en kram
Ibland tycker jag inte ens om dig
Men de tre små orden är för evigt
Jag älskar dig




Övriga genrer av emmita82
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-01-23 21:46



Bookmark and Share


  Sören
Oj så fint. Precis så är det ju...
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

emmita82