Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade sambo Martin


Min själ har fått sällskap

Dina ögon är min religion, drunknad i ett djup av kärlek.
När vet man att man älskar någon?
Jag skulle ge mitt liv för din skull. Utan att blinka.
När du är borta saknar jag dig, inte för att jag vill tala med dig eller ens krama dig, utan bara för att vara dig nära.
Se dig, höra din röst och studera varje liten del av din kropp.
Ditt hjärta är min vägledning, förlorad i en dimma av lycka.
Du är min bäste vän, min trygghet, min glädje och min inspiration.
Tillsammans med dig kan jag ta av mig masken och bara vara mig själv, något så ovanligt som en naken människa utan skal.
Dina händer är mitt hopp och min tro, fast i en sång om kärlek.

Martin, jag älskar dig.




Övriga genrer av emmita82
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-08-10 18:07



Bookmark and Share


  Pii3
Hoppas att Martin får läsa vad du skrivit!
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

emmita82