Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre sent än aldrig

korgen i bollen söker sitt nät
hålet som öppnas träffas ibland
vidgar sina vyer som horisont
flyttar sig uppåt som svar

tiden förändrar även den vise
när planen är vägen som går
frågan som kvarstår vill veta sitt mål
korken i klockan som får




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-13 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson