Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi och uppror





Att med GUDS helighets magi göra uppror mot världens

förhärskande ordning; att försvara SJÄLENS sanning

Kasta ut ondskans förräderi och svek och mörker

ut från medvetandet... avskaffa EGOTS tragiska dominans

Dansa, skrika, sjunga, gråta, rasa ursinnena ut!

Bejaka glädjen och solidariteten och empatin!

Vara en inspirerad ängel, dåraktig och vis!

Inte vara rädd och paralyserad inför kärlekens

ofrånkomliga smärta, inte fastna i för STOR ömhet...

Veta att mörkermakternas främsta strategi är att

isolera själ och hjärta och att skrämma skiten ur

människorna på ett psykopatiskt vis, göra oss sjuka,

få oss att glömma vår innersta sanna natur och Gud

 

Att med Guds heliga magi uträtta kärlekens mirakel,

det är vår enda väg framåt!

 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-13 11:27



Bookmark and Share


    lory
grymt bra
min syn på livet,maestro..bugar..ler
2012-02-13

  Mats Henricson
Intressant kombination, inte precis vad vi förknippar med kristendom, tänkvärt.....
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP