Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker kärleks Te

Jag dricker ett Te som heter Kärlek

Rykande varmt med honung

Mmm..Ros, Kamomill, Lavendelblomma

och lite av mig

det värmer mitt hjärta




Fri vers av Songbird VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-19 09:28



Bookmark and Share


    lory
få jag smaka ..ler..kram
2012-02-21

  limerick
Härlig text. Kontrar med min min limerick från häromåret

Hjärtspecialist

En stilig hjärtkirurg från Elsass,
lagade brustna hjärtan en masse,
inte med nål och tråd,
men med själavård,
och komplimanger i stora lass!
2012-02-19

    ej medlem längre
Drick lite för mig också...
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP